Article image

Cesta zdarma a dres k tomu. Jablonečtí fanoušci si užili výjezd do Pardubic!

Tři beznadějně zaplněné autobusy, zeleno-bílé barvy a fantastická podpora. Tak by se dal ve stručnosti shrnout poslední jablonecký výjezd letošní sezóny. Děkujeme všem fanouškům, kteří nás do Pardubic přijeli podpořit.

V celkovém počtu více než 170 fanoušků vyrazilo k poslednímu venkovnímu utkání v sezóně 2022/23. Na novém pardubickém stadionu jsme se ukázali v hojném počtu. Proto bychom tímto chtěli poděkovat všem jabloneckým fanouškům, kteří s námi do města perníku vyjeli.

Fantastickou podporu kvitoval na pozápasové tiskové konferenci také trenér David Horejš. „Chtěl bych jim moc poděkovat. Jen mě mrzí, že jsme pro ně neuhráli lepší výsledek. Patří jim velké dík. Byla tu celkově skvělá atmosféra, ke které přispěli i naši fanoušci. Přál bych si, aby podobná atmosféra byla na všech stadionech,“ dodal trenér Jablonce.

Velkou zásluhu na celé akci má především prezident klubu, pan Miroslav Pelta, díky jehož podpoře se podařilo výjezd uskutečnit v takovémto rozsahu. I po zaplnění třech autobusů jsme ze strany fanoušků stále registrovali zájem o to, být této jedinečné akce součástí.

Díky všem fanouškům za skvělou kulisu. Věříme, že jste si výjezd užili a vidíme se již v neděli, kdy se společně rozloučíme s ligovým ročníkem při utkání s Teplicemi. Začínáme na Střelnici v 17:00!


Author Redakce
Sdílet článek