Article image

Výsledková mizérie mladšího dorostu pokračuje

Výsledková mizérie mladšího dorostu Jablonce pokračovala i ve středu v Praze v zápase s FC Tempo. Jablonečtí v něm podlehli 1:5 (0:3), když nedokázali odolat nátlakové a lepší kombinační hře domácích.

Jablonec poprvé inkasoval v 17. minutě, kdy po centru z levé strany Obraz hlavou namířil míč do branky. Ve 21. minutě Dvořák odrazil na roh prudkou ránu Ketsyka. Za pět minut byl Ketsyk už úspěšný, když Dvořákem vyražený míč do sítě namířil. Gól do šatny dal střelou zprava po zemi k zadní tyči Štancel. V 52. minutě se bohužel neujala střela Kostky, která jen těsně přeletěla domácí branku. Jablonec pak byl několik minut v tlaku, ale bez zakončení. Ale v 58. minutě se mezi jabloneckými stopery prosmýkl Štancel a bylo to 4:0 pro domácí. V 62. minutě se střela Kaliky odrazila od pravé tyče Dvořákovy branky. V 68. minutě po faulu na Kostku ve vápně z penalty snížil Svoboda. V 76. minutě domácí obléhali jabloneckou branku a Dvořák třikrát jejich střelecké pokusy vyrazil, ale na ten čtvrtý z kopačky Snížka už nestačil. Pět minut před koncem si Dvořák úspěšně zaúřadoval a únik Kinera zneškodnil.

FC Tempo Praha - FA Jablonec U17 5:1 (3:0)


Sestava FA Jablonec: Dvořák - Ondráček, Klucký (46.Samodeyko), Conway, Duštíra - Svatý K. - Hataš (46.Hanč), Svoboda, Vrabec, Kostka - Rejnart (58.Holý)


Branka FA Jablonec: 68.Svoboda z pen.


Author Redakce
Sdílet článek