Article image

Rezerva remizovala v Boleslavi a má třetiligovou jistotu

Team logo Team logo
FK Mladá Boleslav FK Jablonec
1:1
FORTUNA ČFL B, 29. kolo so 3. 6. 2023, 10:15
Reportáž

Potřebný bod k definitivní záchraně získali svěřenci trenéra Benjamina Vomáčky na půdě Mladé Boleslavi B.

Jablonečtí přitom nevstoupili do zápasu příliš dobře. Našim hráčům chyběl větší pohyb, důraz i rychlost. Domácí fotbalisté byli lepší a do vedení šli po zbytečném skluzu mladého stopera Karbana ve vlastním pokutovém území. Penaltu s přehledem proměnil domácí Čoňk.

Náš tým vystřídal už ve 35. minutě, na hřiště se dostal Dominik Breda, který oživil do té doby náš matný výkon. Ve zbytku poločasu se naše hra zlepšila a přišlo vyrovnání. Těsně před odchodem do kabin srovnal skore Podzimek na 1:1.

Do druhého poločasu Jablonec vstoupil tak, jak vyžadoval o pauze trenér Vomáčka. Náš tým byl lepší, jenže největší šanci neproměnil kapitán Vošahlík, kdy nejdříve hlavou donutil domácího gólmana ke krásnému zákroku a z následné dorážky bohužel přestřelil branku Mladé Boleslavi.

Jablonec byl lepším týmem a z Mladé Boleslavi si odvezl remízu 1:1. Získaný bod a ostatní výsledky tak znamenají pro náš tým kolo před koncem definitivní záchranu ČFL.

V posledním kole přivítá naše rezerva nezvykle už tento čtvrtek 8. června od 17:30 hodin přímo na hlavním stadionu na Střelnici vítěze celé soutěže - FK Viktorii Žižkov. Všichni fanoušci jsou na tento zápas zváni, otevřena pro ně bude tribuna B a vstup bude ZDARMA!

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec B 1:1 (1:1)

Branky: 13. Coňk (z pen.) - 45. Podzimek

Sestava FK Jablonec B: Richter - Diviš, Vošahlík, Karban, Malý – Gaši (90. Linhart), Rozkovec, Kubín (35. Breda), Kubát (90. Werani) - Velich, Podzimek


Author Jan Bendl
Sdílet článek