Article image

Před repre pauzou doma proti Plzni!

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Viktoria Plzeň
1:2
FORTUNA:LIGA, 25. kolo ne 17. 3. 2024, 15:00
Reportáž

Před první reprezentační přestávkou roku 2024 nás čeká domácí střetnutí se třetím týmem tabulky FC Viktoria Plzeň! Buď u toho na Střelnici!

Po sobotním vítězství na Slovácku, kdy se o vítěznou branku postaral David Štěpánek, nás čeká další náročná bitva. Tentokrát doma na Střelnici proti Viktorii Plzeň.

Utkání se hraje v neděli 17. března s výkopem v 15:00. Viktoria Plzeň si v uplynulém kole vyšlápla na Spartu, kterou doma porazila 4:0 a zdramatizovala tak boj o titul.

Buďte u toho s námi na Střelnici a podpořte nás v tomto důležitém zápase. Budeme potřebovat na tribuně každého z vás!

VSTUPENKY JSOU V PRODEJI

Informace pro fanoušky hostů

Pro fanoušky FC Viktoria Plzeň je tradičně vyčleněn sektor hostů na jižní tribuně. Vstupenky můžete kupovat již nyní v online prodeji. Pro jistotu upozorňujeme, že tentokrát nás čeká vzájemný zápas ve FORTUNA:LIZE, takže z objektivních důvodů neplatí v neděli vstupenky z odloženého pohárového čtvrtfinále, které se odehraje až 2. dubna od 18:00.

Vstupenky můžete nakupovat online kliknutím na odkaz níže - dále vyberete ligový zápas FK Jablonec - FC Viktoria Plzeň a na plánku stadionu sektor VH - vlajkonoši hosté. V sektoru bude připraveno posílené občerstvení a sociální zařízení. Za momentální stav sociálního zařízení se velice omlouváme, situace je v řešení s majitelem stadionu a pevně věříme, že v blízké budoucnosti bude také tato záležitost vyřešena ke spokojenosti všech fanoušků. Děkujeme za pochopení!

VSTUPENKY JSOU V PRODEJI

Reklamace vstupenek na pohár MOL Cup

Pokud jste si zakoupili vstupenky na původní termín poháru MOL Cup mezi Jabloncem a Plzní, můžete si je buď ponechat, protože jsou platné také na nový termín 2. dubna 2024 od 18:00 na Střelnici. V případě, že vám termín nevyhovuje, můžete vstupenky refundovat v prodejní síti Ticketstream. Na odkazu níže je reklamační formulář s kompletním návodem, jak postupovat a peníze vám budou vráceny na účet.

REFUNDACE VSTUPENEK


Author Redakce
Sdílet článek