Article image

U19 podlehla doma týmu pražské Slávie 2:5

Dorost U19 podlehl doma v utkání 22. kola České ligy B týmu pražské Slávie 2:5 (1:2). Přesto, že se Jablonec ujal vedení vlastním gólem soupeře, hosté skóre do poločasu otočili a ve druhém odskočili až na 1:5. Kosmetickou úpravu skóre jablonečtí dali až v závěru z penalty.

První šanci hostujícího Holuba zachraňoval v 18. minutě gólman Bureš. Ve 27. minutě získal Malý míč a sám postupoval k brance soupeře a jeho míč si Kopecký srazil do vlastní sítě. Ve 30. minutě hosté po odraženém míči z rohu podnikli rychlou akci pravou stranou, na jejímž konci Franěk hlavou stav vyrovnal. Za čtyři minuty skóre otočil Jinoch po průniku do vápna. Ve 36. minutě Novotného rána zprava mířila do boční sítě. Ve 45. minutě zase nadějná střela Melky zleva branku přeletěla.

Ve 47. minutě Vopatovu gólovku zneškodnil gólman. Malého střelu v 52. minutě zastavila pravá tyč a za pár minut neuspěl proti brankáři hostů ani Špringl. Pak přišla tragická pětiminutovka jabloneckých. V 65. minutě zvýšil hlavou na 1:3 Kopecký. V 69. minutě trestný kop domácích slávisté odvrátili a z následné rychlé akce zakončoval Franěk – 1:4. A v 70. minutě z malého vápna skóroval do domácí sítě popáté Sehnoutka. V 73. minutě Novotného střelu vytěsnil brankář nad branku. V 86. minutě střet brankáře hostů se Špringlem ve vápně znamenal pokutový kop, který proměnil Kubín. V 88. minutě mohl přidat třetí gól Malý, ale těsně minul.

FA Jablonec U19 - SK Slavia Praha B 2:5 (1:2)

Sestava FA Jablonec U19: Bureš – Špringl, Svatý K., Bjaček, Matoušek (61.Werani) – Novotný – Čada, Kubín M., Vopat (75.Sirůček), Melka – Malý

Branky: 27. vlastní Kopecký, 86.Kubín z pen.



Author Redakce
Sdílet článek