Article image

O výsledku U17 rozhodl již první poločas

Dorostu U17 FA Jablonec se nevydařilo utkání v Mladé Boleslavi, kde podlehl B týmu FK Mladá Boleslav 2:6 (1:4). O výsledku rozhodl hlavě první poločas, ve kterém se jablonečtí nijak vážněji nedokázali prosadit.

První šanci měl Jablonec v 11. minutě, kterou jim na brankové čáře zmařil domácí hráč. Pak už se prosazovali jen domácí. Ve 21. minutě Neufus uspěl proti Plíškovi, když ho obešel a z úhlu otevřel skóre zápasu. Ve 26. minutě pálil volný Uhlík ze středu vápna – 2:0. V 39. minutě rána Albrechta zamířila pod břevno – 3:0. Ve 44. minutě Mejsnar vysunul dopředu Kostku, který proti domácímu brankář uspěl. Bohužel ve 45. minutě domácí dali Daganem čtvrtý gól.Po obrátce se hra jabloneckých výrazně zlepšila a přišly i šance. V 53. minutě unikl Kostka, ale brankář mu míč odrazil. V 58. minutě Vrabec trefil pravou tyč a odražený míč Růtovi gólman kryl. Na druhé straně po jabloneckém rohu unikl Holzer, ale ten branku hostů jen minul. V 68. minutě podruhé uspěl Kostka ze svého průniku do vápna. V 70. minutě měl na kopačce gól Růta po rohovém kopu, ale jeho ránu mířící pod břevno brankář lapil. Bohužel poslední slovo však měli domácí. V 85. minutě sice Plíšek střelu soupeře vyrazil, ale na dorážku Rollera už nestačil. Za minutu míč po rohu zleva se dostal k noze Lelka – 6:2. V poslední minutě Kostka ve svém další uniku proti gólmanovi i tentokrát neuspěl.

FA Jablonec U17 - FK Mladá Boleslav B 2:6 (1:4)

Sestava FA Jablonec U17: Plíšek – Ondráček, Mejsnar, Růta – Sirůček F., Jodas, Hanč (79.Hnyk), Kostka, Rejnart – Pošmourný (41.Vrabec), Velechovský (41.Kaněra)

Branky: 44. a 68.Kostka


Author Redakce
Sdílet článek