Article image

Vomáčkova rezerva zahájila přípravu na ČFL

V pondělí 8. července vstoupili do přípravy také hráči jabloneckého B týmu. Tým trenéra Benjamina Vomáčky čítá 22 hráčů, které čeká nabírání fyzického fondu i herní přípravy.

Po pondělím srazu odcestovala výprava na soustředění do nedalekého Harrachova. Pod skokanskými můstky čekají na hráče dvě fáze. V dopolední části se bude kádr připravovat na hřišti v nedalekém Jablonci nad Jizerou, odpolední program bude zaměřen na „poznávání krás“ Harrachova v okolí hotelu formou výběhů.

Rezervu čekají v rámci přípravy na nový ročník třetiligových bojů i čtyři přípravné duely. První s pražským Motorletem v Praze, dále pak 24. července od 18 hodin v Břízkách s Pěnčínem, další duel odehraje náš B tým v Cidlině a generálku sehrajeme 3. srpna s naším A dorostem, který postoupil do extraligy dorostu.

V kádru trenéra Vomáčky už došlo k následujícím pohybům. Kubín a Nykrín jsou na zkoušce ve druholigovém Varnsdorfu. Útočník Velich nadále trénuje s ligovým výběrem trenéra Kozla. Stávající kádr nově doplnili Udržal z Jihlavy, na zkoušku z našeho dorostu Hudák a dále pak Srb Dalibor Lazič. Každý z hráčů bude mít během přípravného období možnost se předvést a přesvědčit trenéry, že v nově skládaném týmu bude platný. Trenér Benjamin Vomáčka bude mít během přípravy k dispozici kádr čítající 22 jmen.

ČFL odstartuje podzimní část 10. srpna domácím zápasem v Břízkách s Baníkem Most-Souš.


Author Jan Bendl
Sdílet článek