Article image

Vstupenky na Mladou Boleslav jsou v prodeji!

Team logo Team logo
FK Jablonec FK Mladá Boleslav
2:0
Chance Liga, 1. kolo so 20. 7. 2024, 14:30
Reportáž

V sobotu 20. července odstartuje nový ligový ročník pro fotbalisty FK Jablonec! Naším prvním soupeřem bude FK Mladá Boleslav, účastník předkola Evropské konferenční ligy UEFA.

V sobotu 20. července od 14:30 hodin rozehrajeme nový ročník Chance ligy na stadionu Střelnice. Do Jablonce přijede pohárový účastník FK Mladá Boleslav.

REZERVACE PERMANENTEK DO PÁTKU 19. 7.!

Pokud ještě nemáte permanentku na novou sezónu, nechávejte nákup na poslední chvíli. Po stávající majitele permanentek ze sezóny 2023/2024 navíc v pátek 19. července končí blokace rezervovaných míst a od soboty 20. července budou ve volném prodeji! Takže pokud chcete mít stejné místo, jako v minulé sezóně, neměli byste nechávat nákup permice na poslední chvíli.

NAKUPUJ PERMICE ONLINE

MOBILNÍ APLIKACE

V tomto týdnu bude spuštěn provoz mobilní aplikace FK Jablonec, se kterou bude návštěva na stadionu jednodušší, ale také její užívání přinese řadu benefitů. Například končí odesílání SMS sestav, ale bude se využívat právě mobilní aplikace, kde vám vyskočí sestava hodinku před výkopem. A pokud váháte s nákupem permice, že ještě není aplikace, není k tomu důvod! Permici si v elektronické podobě si můžete koupit již teď a po nainstalování aplikace si ji jednoduše přidáte ke svému Jabko ID. V aplikaci budete také sbírat body za návštěvy, což se projeví na lepší ceně permice na další sezónu. Při aktivním používání aplikace se budou také objevovat akční nabídky z fanshopu nebo od našich partnerů.

LEVNĚJŠÍ PŘEDPRODEJ

Pokud si nechcete kupovat permanentku, tak můžete jednoduše koupit vstupenku na ligové utkání. A pokud budete nakupovat online nejpozději den před utkáním, můžete ušetřit také dost peněz. U základních cen vstupenek ušetříte v předprodeji 50 Kč. U zlevněných činí zvýhodnění v předprodeji 25 Kč. Online nákup vstupenek je možný s Jabko ID na webu Engioo.

VSTUPENKY ONLINE

FANOUŠCI HOSTŮ

Stejné podmínky pro nákup vstupenek mají fanoušci hostů, kteří chtějí navštívit stadion Střelnice v sektoru hostů. Také hostující fanoušci mají levnější předprodej a doporučujeme tedy využívat online nákup.

VSTUPENKY PRO HOSTY


Author Redakce
Sdílet článek