Article image

Vstupenky na Plzeň jsou v prodeji za lepší cenu!

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Viktoria Plzeň
0:0
Chance Liga, 3. kolo so 3. 8. 2024, 17:00
Reportáž

Jak důležitá může být pomoc fanoušků ve vyrovnaném zápase se ukázalo v neděli v Ostravě. I díky podpoře publika dokázal Baník zápas zvrátit na svou stranu. A výraznou pomoc budeme potřebovat také my doma proti Plzni!

KUP SI LÍSTEK DŘÍV A UŠETŘÍŠ!

Ještě do páteční půlnoci můžete nakupovat vstupenky za výhodnější předprodejovou cenu. U základních cen ušetříte v online předprodeji 50 korun, u zlevněných vstupenek ušetříte 25 korun! Na webu Enigoo je nákup vstupenek rychlý a jednoduchý.

VSTUPENKY ONLINE ZA LEPŠÍ CENU

NECHCEŠ LÍSTEK? POŘIĎ SI PERMICI!

Stále jsou také v prodeji sezónní permanentky 2024/2025. S nimi budete mít jistotu, že vám žádný zápas, ani proti TOP klubům z české ligy, neuteče. Cena permanentky začíná na 800 Kč pro děti do 15 let a studenty s platným potvrzením o studiu nebo platnou kartou ISIC.

KUP SI PERMANENTKU ONLINE JEŠTĚ DNES!

S permanentkou máte take řadu výhod. Na mail vám budou pravidelně chodit zprávy s novinkami a akcemi, budete mít předkupní právo vstupenek na vybrané zápasy, slevu na nákup ve fanshopu nebo možnost účastnit se besed a akcí, které budou určeny jen pro držitele sezónních permanentek. První takovou akcí bude beseda s majitelem klubu Miroslavem Peltou, trenérem Lubošem Kozlem a kapitánem Nemanjou Tekijaškim. Beseda se uskuteční v úterý 6. srpna v 16:30 hodin.


FANZONA PRO DĚTI I V POLOČASE!

Na sobotní utkání proti Viktorii Plzeň připravujeme také doprovodný program a fanzonu u hlavního vstupu stadionu Střelnice. Těšit se můžete na fotbalšipky, nafukovací atrakce, sovičku Jizerku a další. Nově bude v této sezóně fanzona také v poločasové přestávce! Fanzona se otevře spolu s branami stadionu Střelnice, tedy v 16:00!



Author Redakce
Sdílet článek