Article image

Pojď na ligu! Bude fanzona i speciální občerstvení

Team logo Team logo
FK Jablonec FC Viktoria Plzeň
0:0
Chance Liga, 3. kolo so 3. 8. 2024, 17:00
Reportáž

V sobotu hrajeme doma proti Plzni! A připravujeme pro fanoušky také oblíbenou fanzonu a speciality v občerstvení!

UŽ MÁŠ SVOU PERMICI?

Prodej permanentek stále pokračuje! Nákupem permanentky můžete ušetřit hodně peněz, tak rozhodně neváhejte. A zároveň si zajistíte jisté místo na stadionu také na TOP zápasy. Teď nás čeká souboj s Plzní a v 5. kole přijede mistrovská Sparta.

KUP SI PERMICI

FANZONA PRO DĚTI I SKVĚLÝ HOTDOG!

Na sobotní utkání proti Plzni připravujeme také doprovodný program a fanzonu u hlavního vstupu stadionu Střelnice. Těšit se můžete na fotbalšipky, nafukovací atrakce a další. Nově bude v této sezóně fanzona také v poločasové přestávce! A tentokrát se můžete těšit také na dva speciální stánky s občerstvením hned u fanzony! Osvěžit se můžete nealko mojitem nebo si dát domácí limonádu Kitl! Pro fajnšmekry bude připraven fantastický hotdog s dresingem a karamelizovanou cibulkou! Jen upozorňujeme, že na stáncích ve fanzoně nelze zatím platit kartou a je možná jen hotovost. Na rozšíření počtu terminálů pracujeme.

VSTUPENKA V PŘEDPRODEJI = LEPŠÍ CENA!

Ať už si z jakéhokoliv důvodu nechcete pořizovat permanentku, ale budete využívat jednorázové vstupenky, můžete ušetřit také. Pokud využijete online předprodej, můžete ušetřit 50 Kč u základního vstupného a 25 Kč u zlevněných vstupenek. Lepší cena platí do páteční půlnoci.V den zápasu je pak cena jak v online prodeji, tak na pokladně, za standardní cenu dle kategorie zápasu.

NAKUPUJ VSTUPENKY


Author Redakce
Sdílet článek