Article image

Pojď na ligu! Vstupenky na Spartu jsou v prodeji!

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
1:2
Chance Liga, 5. kolo so 17. 8. 2024, 20:00
Reportáž

V 5. kole Chance Ligy přijede do Jablonce úřadující mistr z Letné AC Sparta Praha. Vstupenky na utkání budou v prodeji ve dvou vlnách. Využijte levnější předprodej a permanentkáři mohou uplatnit předkupní právo pro další vstupenky v prvním týdnu předprodeje!

VÝHODA PRO PERMICE

Majitelé permanentek mají samozřejmě své místo na tribuně zajištěné. Ale připravili jsme pro majitele permanentek možnost, že mohou v předprodeji kupovat vstupenky navíc pro své kamarády na tribuny A a B.

NAKUPUJ VSTUPENKY PRO KAMARÁDY

V prodejním systému stačí zadat číslo své permanentky a odemkne se vám zbytek stadionu, kde můžete koupit libovolný počet vstupenek pro své kamarády.

Tato forma předkupního práva bude platit od startu předprodeje až do neděle 11. srpna 23:59. Od 12. srpna budou do volného prodeje uvolněna zbylá místa na stadionu.

Výhodnější cena vstupenek 350 Kč v online předprodeji bude platná do pátku 16. 8. 23:59 hodin.

Kompletní ceník vstupenek a možných zvýhodnění najdete ZDE.

PRODEJ NA INFOCENTRU

Vstupenky jsou v prodeji také na INFOCENTRU stadionu Střelnice každý všední den od 9:00 do 15:00. Také tam mohou permanentkáři uplatnit své předkupní právo.

FANS SPARTY NA TRIBUNĚ JIH

Jako v minulých letech, tak i letos budou mít fanoušci Sparty k dispozici celou tribunu JIH za brankou. Vstupenky jsou v prodeji online již dnes za výhodnější cenu 350 Kč jako pro domácí fanoušky. V den zápasu pak bude cena vstupenek na celém stadionu 400 Kč.

VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTŮ

Prostřednictvím prodejního systému Enigoo si stačí jen vybrat místo na tribuně JIH a přejít k prodeji. Registrace pro nákup vstupenek do sektoru hostů není nutná. Nakupovat do sektoru hostů lze také zvýhodněné vstupenky pro ženy, děti do 15 let a studenty s platným potvrzením o studiu nebo kartou ISIC. Kompletní ceník vstupenek a možných zvýhodnění najdete ZDE.

DŮLEŽITÉ TERMÍNY

5. 8. 12:00 - start předprodeje – volný prodej pro hosty na tribuně JIH a předkupní právo na tribuny A a B pro majitele permanentek

11. 8. 23:59 – konec předkupního práva pro majitele permanentek

12. 8. – volný prodej všech zbylých vstupenek na Střelnici

16. 8. 23:59 – konec prodeje zvýhodněných vstupenek v online předprodeji


Author Redakce
Sdílet článek