Article image

NA SPARTU JE VYPRODÁNO! INFO PRO FANS

Team logo Team logo
FK Jablonec AC Sparta Praha
1:2
Chance Liga, 5. kolo so 17. 8. 2024, 20:00
Reportáž

AKTUALIZACE 17. 8. 11:45: V sobotu nás čeká dosud největší zápas nového ligového ročníku na Střelnici. Věnujte pečlivě pozornost informacím v článku, které vám usnadní návštěvu stadionu Střelnice v sobotu 17. srpna. Utkání je vyprodané a brány stadionu se otevřou 90 minut před výkopem!

PŘIJĎTE VČAS, JE VYPRODÁNO!

Na sobotní utkání Jablonec - Sparta je vyprodáno! Nenechávejte tak příchod na Střelnici na poslední chvíli! Ze zkušeností z posledních let víme, že se na takto exponované zápasy často dostanou lidé na svá místa až po začátku zápasu. To by i s ohledem na slavnostní ceremoniál s Tomášem Hübschmanem před výkopem zápasu byla velká škoda. Stadion Střelnice, stánky s občerstvením a fanshop se otevře 90 MINUT PŘED VÝKOPEM. Přijďte v tomto čase, užijte si s námi hezký podvečer na Střelnici, který vyvrcholí soubojem 4. Jablonce s 1. Spartou.


PARKUJTE NA VYHRAZENÝCH MÍSTECH

Fanouškům doporučujeme využít parkoviště u Kauflandu, které pojme větší množství aut. Případně využití parkování v přilehlých ulicích, ovšem v souladu s dopravními předpisy. Upozorňujeme, že před utkáním bude OBOUSMĚRNĚ UZAVŘENA ulice Vrkoslavická (u tribuny B), a to z důvodu pohybu většího množství fanoušků Sparty, kteří budou obsazovat tribunu C - JIH. Ulice Vrkoslavická bude uzavřena také určitý čas po konci utkání, a to až do odchodu fanoušků ze stadionu Střelnice. Prosíme řidiče, aby dbali pokynů Policie ČR a pořadatelů, kteří budou mít uzavření cesty na starost.

PODĚKOVÁNÍ TOMÁŠI HÜBSCHMANOVI

V české nejvyšší soutěži odehrál Tomáš Hübschman celkem 365 zápasů, a to v dresu Jablonce a Sparty. Deset minut před výkopem nastoupí obě mužstva a rozhodčí na hrací plochu a odstartuje ceremoniál s Tomášem Hübschmanem, s kterým se rozloučí oba kluby a přítomen bude také speciální host, který má spojenou fotbalovou minulost s Jabloncem i Spartou. Budeme rádi, když se fanoušci Jablonce a Sparty v tento moment spojí a poděkují za skvělou kariéru hráči, který opanoval fotbalová hřiště na nejvyšší úrovni až do 42 let.


FANZONA

Také na utkání se Spartou bude pro fanoušky připravena fanzona u hlavního vstupu 90 minut před výkopem a těšit se můžete na tradiční oblíbené atrakce a fotbalšipky! Jedinou změnou při sobotním utkání je, že nebude tentokrát fanzona k dispozici v poločasové přestávce. Přijďte si tak užít zábavu před výkopem zápasu.

STÁNKY S OBČERSTVENÍM

Na utkání proti Spartě, kdy se čeká zatím nejvyšší návštěva sezóny 2024/2025 na Střelnici, budou posíleny služby pro fanoušky. Zejména stánky s občerstvením, aby byl proces nákupu jídla a pití co nejefektivnější. U hlavní tribuny budou navíc tři extra plnohodnotné stánky s občerstvením. K dispozici budou opět na vybraných místech nové hot-dogy, nově také sekaná v housce a rozšířená nabídka o nealkoholické nápoje a domácí limonády. Bohužel ne u všech extra stánků se dá platit kartou, což se vyřeší do budoucna, nicméně myslete na to, že je nutné mít u sebe hotovost. Limitováni jsme bohužel na B tribuně u vnitřních stánků s občerstvením, kde je složité, leckdy až nemožné připravit rozšíření odpovídající vyšší poptávce ze strany fanoušků. Bohužel o tomto limitu víme a snažíme se to řešit, což jsme probírali také na besedě, nicméně to zabere více času, abychom dokázali udělat odpovídající změny.

FANOUŠCI AC SPARTA PRAHA

Pro největší část fanoušků hostující Sparty je vyhrazena tribuna C - JIH za brankou. Děkujeme, že kupujete vstupenky na tuto tribunu. Je nám však jasné, že na takto velkých zápasech budou fanoušci obou klubů na všech tribunách. Pevně věříme, že se atmosféra zápasu ponese v duchu fair play jak na hřišti, tak i v ochozech. Prospěje to celému zápasu. Na tribunu C - JIH budou otevřeny oba vstupy z ulice Vrkoslavická, aby se co nejvíce zjednodušil a zrychlil vstup fanoušků na tribunu.

Na tribuně C - JIH bude umožněn volný pohyb mezi sektorem hostů a dalšími sektory, které na toto utkání náleží fanouškům Sparty. Víme, že to nemáte ve zvyku, ale prosíme, aby se nikdo z fanoušků nepokoušel vstupovat ze střední části tribuny na hrací plochu. V tom případě by musela nastoupit do akce Policie ČR a bylo by přerušeno utkání, což si nikdo z nás na obou stranách nepřeje.

V zázemí tribuny C - JIH, kde budou fanoušci Sparty, budou dva stánky s občerstvením navíc (celkem tři občerstvovací místa), aby byl servis pro naše hosty na vyšší úrovni. V nabídce budou jak nealkoholické nápoje, tak pivo a jídlo. Bohužel i přídavné stánky mají své limity, tak není možné mít prostor například pro hot-dogy, což by se mělo vyřešit do budoucna stavbou nových stánků a sociálních zařízení.

A právě sociální zařízení na tribuně C - JIH je nedostatečné a tyto podmínky jsou až ostudné. Velmi nás to mrzí, snažíme se pro to dělat maximum, ale tento proces zabere čas. Nicméně věříme, že další naše vzájemné utkání na Střelnici bude již s novým zázemím. Tuto sobotu se však budeme muset spolehnout na chemické toalety a stanice na mytí rukou. Ještě jednou se omlouváme, ale není to úplně v našich rukách. Děkujeme za pochopení!


Author Redakce
Sdílet článek