Article image

Rezerva přivezla bod ze hřiště Chlumce nad Cidlinou

Team logo Team logo
FK Chlumec nad Cidlinou FK Jablonec
1:1
ČFL skupina B, 2. kolo ne 18. 8. 2024, 10:15
Reportáž

První bod v nové třetiligové sezoně ukořistila naše rezerva na půdě Chlumce nad Cidlinou. Jablonečtí vedli gólem Omona, domácí v druhé půli srovnali po rohovém kopu na konečných 1:1 brankou Langra.

Od začátku zápasu se hrálo převážně uprostřed hřiště a bez větších šancí. Ve hře jabloneckého týmu bylo hodně nepřesností, málo důrazů a proto nás domácí přehrávali. Paradoxně jsme se ale z ojedinělé akce ujali vedení v zápase, kdy na konci jablonecké akce byl Simon Omon – 0:1!

Trenér Vomáčka apeloval v poločasové pauze na hráče, že takto se dospělý fotbal nehraje. I přesto se našim hráčům vstup do druhé půle nevydařit. Chlumečtí nás opět přitlačili, dvakrát zabránil brance ještě výbornými zákroky brankář Kotlín, jednou nás zachránila tyčka a ve třetím případě vykopával z brankové čáry míč Velich! Vyrovnání se domácí dočkali až po rohovém kopu v 53. minutě, kdy propadnutý míč usměrnil do sítě Langr na 1:1.

Ve zbytku zápasu už byl výkon našeho týmu lepší, ale bohužel naši hráči už žádnou ze šancí využít nedokázali. Remíza je proto z utkání v Chlumci zasloužená. V příštím kole se rezerva Jablonce představí doma v Břízkách v sobotu proti Živanicím.

FK Chlumec nad Cidlinou – FK Jablonec B 1:1 (0:1)

Branky: 53. Langr – 41. Omon

Sestava FK Jablonec B: Kotlín - Malý E., Vošahlík, Hušek (81. Čada), Karban – Malanjuola (90. Phan), Breda, Melka, Omon – Velich (81. A. Malý), Kubát (56. Hanzlíček)


Author Jan Bendl
Sdílet článek