Article image

U19 uhrála třetí remízu v řadě, tentokrát se Slováckem

Třetí remízu v řadě uhrál ve čtvrtek starší dorost FA Jablonce tentokrát 2:2 (1:1) doma proti FC Slovácko. Na brzký vedoucí gól hostů odpověděli domácí vyrovnávací brankou až v závěru první půle. Slovácko šlo znovu do vedení krátce po obrátce a jablonečtí srovnali na konečnou remízu tři minuty před koncem utkání.

V sedmé minutě hostující Dolugh přesnou střelou zprava do levého růžku domácí branky otevřel skóre zápasu. Odpovědět měli možnost jablonečtí v 11. minutě, ale přihrávku Emanuela zleva před branku Kostka poslal mimo. Ve 22. minutě gólman Křáp odrazil na roh nebezpečnou střelu Hrdličky. V 35. minutě pronikl Kostka zleva do vápna, ale z nadějné pozice opět mířil nepřesně. K vyrovnání stavu došlo ve 41. minutě, když se po Emanuelově přihrávce na středu před vápnem uvolnil Novotný a přesnou střelou poslal míč do sítě hostů. Dvě minuty po přestávce šli hosté znovu do vedení, když přihrávku zprava využil ke skórování Godwin. Pak přišly další šance hostů. V 59. minutě Křáp vyrazil nebezpečnou ránu Alabiho. Za deset minut Křáp zneškodnil únik Dolugha a v 81. minutě Křáp vytěsnil nad branku prudkou střelu osamoceného Hrbáčka. Na druhé straně v 85. minutě Kostka už překonal brankáře Zlatkovského, ale jeho spoluhráč míč na brankové čáře odrazil na roh. Ten z levé strany zahrával Hudák a ve vápně jeden ze soupeřů zahrál rukou. Z následné penalty se Hudák nemýlil a srovnal tak skóre zápasu na konečných 2:2.

FA Jablonec – FC Slovácko 2:2 (1:1)

Sestava FA Jablonec U19: Křáp – Svatý M., Klucký, Svatý K., Duštíra – Novotný, Hudák – Kostka (90+2. Svoboda), Vopat (61. Sirůček), Emanuel – Senft (78. Koňák)

Branka: 41.Novotný, 87.Hudák z pen.

ŽK: 74.Emanuel, 82.Novotný, 90+2.Křáp



Author Redakce
Sdílet článek