Article image

U17 nestačila ve čtvrtek na soupeře FC Slovácko a podlehla mu 2:6

Mladší dorost U17 FA nestačil ve čtvrtek na soupeře FC Slovácko a podlehl mu 2:6, po poločase 1:4. Hosté rozhodli utkání už v prvním poločase, kdy se prakticky usadili na polovině domácího týmu, donutili ho k chybám, z kterých profitovali brankami.

První gól padl už v páté minutě z kopačky Bernatíka, který z levé strany obloukem přes brankáře poslal míč do sítě. Ve 25. minutě po ráně hostů do břevna pálili s tečí nad branku. Z následného rohu zvýšil pro hosty Baláž. V 32. minutě po faulu domácího gólmana ve vápně trestal z pokutového kopu Tichánek. Za čtyři minuty ve vápně zcela volný Bernatík pohodlně zvýšil na 4:0 pro hosty. Až ve 42. minutě slibnou akci domácích a centr Domácího zleva využil hlavou Polonskis ke snížení stavu na 1:4. Ve 48. minutě pronikl do vápna Tichánek a prudce pálil do břevna. Na druhé straně pálil Šimek, bohužel těsně mimo. V 73. minutě pronikli hosté až k levé brankové čáře odkud míč letící před branku usměrnil popáté do sítě Jankovič. V 76. minutě Lorencův roh zprava Domácí namířil mimo branku. V 83. minutě snížil na 2:5 Sirůček střelou z malého vápna. V 88. minutě Tichánek podruhé napálil domácí břevno. Účet zápasu uzavřel v 90. minutě šestou brankou Horný, když zakončil kombinační akci svého týmu.

FA Jablonec U17 – FC Slovácko 2:6 (1:4)

Sestava U17: Čudlín – Kurpiewski (75.Bobrovnyk), Špaček, Velechovský, Domácí – Lorenc (79.Antoš) – Polonskis, Sirůček F., Mader (79.Šimon), Hušek (46.Michel) – Šimek

Branky: 43.Polonskis, 83.Sirůček F.

ŽK: 18.Lorenc, 31.Špaček, 54.Sirůček F., 72.Michel


Author Redakce
Sdílet článek