Article image

O výsledku U17 ve Zlíně rozhodl první poločas

O prohře mladšího dorostu U17 FA Jablonec ve Zlíně rozhodla už první dvacetiminutovka, ve které inkasoval tři branky a jak se nakonec ukázalo byly to branky konečné.

Ve 3. minutě zakončoval kombinační akci domácích osamocený Kozáček. V 6. minutě uspěl po svém průniku levou stranou Veselý střelou po zemi přes ruce gólmana k zadní tyči do sítě. V 19. minutě chybu jabloneckých ve středu hřiště potrestal svou druhou brankou Kozáček. Až ve 30. minutě Sirůčkova rána po zemi z pravé strany domácí branku těsně minula. V 38. minutě Michelovu ránu domácí brankář Hrdlička lapil. Po obrátce se hra prakticky vyrovnala, ale gólové šance nepřicházely. Z domácí strany přišly dvě a obě Žižka svými zákroky zmařil. V 52. minutě Jakešovu ránu pod břevno Žižka vytěsnil na roh a v 83. minutě po trestném kopu pálil Uhlíř hlavou opět pod břevno, ale na Žižku si nepřišel. Minutu před koncem přišla i příležitost pro Jablonec, ale míč z rohového kopu domácí hráči se štěstím odrazili.

FC Zlín – FA Jablonec U17 3:0 (3:0)

Sestava FA Jablonec U19: Žižka – Špaček, Pastorek, Kurpiewski (46.Bobrovnyk) – Michel (61.Hráský), Velechovský – Polonskis, Lorenc, Šimon (76.Antoš) – Sirůček F., Šimek


Author Redakce
Sdílet článek