Article image

Rezerva ztratila dvoubrankové vedení v Brozanech, veze bod

Team logo Team logo
SK Sokol Brozany FK Jablonec
ČFL skupina B, 11. kolo ne 20. 10. 2024, 15:30

Rezerva FK Jablonec neudržela na pažitu Sokolu Brozany slibné dvoubrankové vedení a nakonec remizovala díky inkasovaným gólům v poslední čtvrthodině zápasu 2:2.

Utkání v Brozanech se hrálo na těžkém terénu. Ani jeden tým se nesnažil o nějakou velkou kombinaci. Domácí se spoléhali hlavně na standardní situace, které mají hodně dobře nacvičené. Náš Jablonec se spoléhal na rychlé protiútoky. Po jednom z nich šel náš tým do vedené v 1ž. minutě zápasu, zpoza vápna hezky na zadní tyč trefil Breda - 0:1. Domácí měli v první půli dvě velké šance, v první nás zachránila tyč a při druhé dobrá obraná činnost stoperské dvojce.

Do druhé půle domácí zvýšili tempo, balony letaly do našeho vápna, ale jablonecká obrana fungovala dobře a měla i potřebné štěstí. V 64. minutě Jablonec své vedení navýšil, po rychlém útoku se krásně do horního růžku branky trefil Makanjuola na 0:2!

Domácí však svůj tlak dokázali vystupňovat. Na našich hráčích už byla znát únava a bohužel v 79. minutě domácí vstřelili kontaktní branku na 1:2, kterou vsítil z voleje útočník Laňka. Navíc v 84. minutě domácí po tečované střele vyrovnali na konečných 2:2.

Konečná remíza sice může Jablonecké mrzet, ale vzhledem k průběhu hry je remíza zasloužená pro obě strany. Vomáčkův tým nyní čeká středeční dohrávané domácí utkání s rezervou Hradcem Králové.

SK Sokol Brozany – FK Jablonec B 2:2 (0:1)

Branky: 79. Laňka, 84. Soungole – 16. Breda, 64. Makanjuola

Sestava FK Jablonec B: Kotlín - Hanzlicek, Karban, Vošahlík, Hušek, Melka - Kubát, Breda (76. Bakrlík), Makanjuola – Romagnoli (76. Čada) - Malý A. (90. Gaši)


Author Jan Bendl
Sdílet článek