Article image

Béčko v přestřelce prohrálo v Chlumci

Team logo Team logo
FK Chlumec nad Cidlinou FK Jablonec
3:2
FORTUNA ČFL B, 25. kolo ne 7. 5. 2023, 10:15
Reportáž

Ve 25. kole FORTUNA ČFL zavítal náš B tým do Chlumce nad Cidlinou. V dramatické pětigólové přestřelce byli nakonec šťastnější domácí, kteří vyhráli 3:2.

Utkání v Chlumci nad Cidlinou bylo od začátku vyrovnané a hrálo se bez větších šancí. Až ve 27. minutě měl Jablonec k dispozici výhodný volný kop. Jeho rozehrání se ujal Breda a přesný centr uklidil do sítě Heidenreich - 0:1.

Už to ke konci poločasu vypadalo, že Jablonec půjde do šaten s jednogólovým náskokem, ale po sérii obranných chyb se k zakončení dostal Labík a v nastaveném čase vyrovnal na 1:1.

Krátce po změně stran se pak domácí dostali dokonce do vedení. Ve 49. minutě přišel centr z pravé strany a ve vápně se k míči dostal Bastin a upravil skóre na 2:1.

Jablonečtí se v boji nevzdali a snažili se o vyrovnání. To se podařilo v 68. minutě, kdy se hezky uvolnil Podzimek a přesnou střelou nedal šanci domácímu brankáři - 2:2!

Jenže tento stav se Jablonci nepodařilo udržet a domácí opět potrestali naše zaváhání. V 77. minutě se po chybě prosadil Kneifel a upravil skóre na konečných 3:2. V závěru zápasu se již Jablonci nepodařilo gólově prosadit a s favorizovaným týmem Chlumce nad Cidlinou přišla porážka 2:3.

FK Chlumec nad Cidlinou - FK Jablonec B 3:2 (1:1)

Branky: 45. + 1 Labík, 49. Bastin, 77. Kneifel - 27. Heidenreich, 68. Podzimek.

FK Jablonec B: Richter - Diviš, Vošahlík, Heidenreich, Nykrín - Gaši (63. Kinčl), Podzimek, Kubín, Breda (63. Stibor) - Velich, Kubát (63. Malý)..


Author Redakce
Sdílet článek